Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met de ontwikkeling van een geheel nieuwe webshop.

Naast een volledig nieuw uiterlijk, hebben we ook andere aspecten van onze webshop flink onder handen genomen. Denk dan aan een snellere interface, gestroomlijnde navigatie, verbeterde zoekfuncties en een nog breder assortiment.

We hebben niet alleen de visuele identiteit vernieuwd, maar ook andere aspecten verbeterd. Onze navigatiestructuur is gemoderniseerd voor een vloeiende gebruikerservaring.

Verbeterde snelheid en efficiëntie
We hebben de laadtijden geoptimaliseerd en de navigatie gestroomlijnd, waardoor je sneller en efficiënter kunt bladeren en vinden wat je nodig hebt.

Gebruikersvriendelijkheid
Onze nieuwe webshop beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface die is ontworpen om het zoeken en navigeren moeiteloos te maken.

Nog breder assortiment
Ontdek ons nog bredere assortiment van hoogwaardige producten.

We kijken ernaar uit om je een nog betere winkelervaring te bieden en hopen de nieuwe webshop binnenkort te gaan lanceren.

Houd onze berichtgeving goed in de gaten…

verder lezen

Nieuw AV systeem

Bekijk de mogelijkheden voor jouw inrichting in onze showroom op het nieuwe 98" AV-systeem met het Loxone smart home systeem met adaptieve verlichting en geluid.

Het kantoor als magneet

Veel mensen vinden het best prima dat ze thuis moeten werken. En er is zelfs een groep mensen die helemaal niet meer naar kantoor wil komen. Want dat wat ze op kantoor doen, kunnen ze ook thuis.
Contact